Sztárok

Tovább marad a börtönben Stohl

Átkozhatja az 1682-ben bevezetett naptárreformot a színész, mivel a vártnál egy nappal többet tölt rács mögött. Nem számolt ugyanis a szökőévvel a börtönbüntetését töltő Stohl – írja a Bors.

Tovább marad a börtönben StohlKiszúrt a naptár Stohl Andrással, aki ráadásul már nagyon rosszul viseli az utolsó börtönnapokat. Mivel szökőévre esik az öt hónapos börtönbüntetése, ezért egy nappal többet kell eltöltenie a fegyintézetben a szabadulása után máris munkába álló színésznek. „Ahogy közeledik a szabadulás napja, már minden perc és óra számít az elítéltnek. Andrásnak is” – mondta az ügyvédje, dr. Ruttner György. A bíróságok által hónapokra kiszabott büntetéseknél ugyanis nem veszik figyelembe, hogy egy-egy hónap hány napos. Ügyvédjének elmondása szerint a színész, akit hatalmas szülinapi bulival várnak kint a szerettei és a barátai, leginkább a tunyaságra, a szellemi kihívás hiányára panaszkodik a börtönben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top