Sztárok

VV Attila keményen odaszólt kollégájának

A Való Világ 5 győztese állítja, nem kell őt félteni, tud magára vigyázni, a rosszindulatú embereket pedig eddig is kerülte. Ráadásul esze ágában sincs Alekosz útját követni, aki elárulta a tévécsatornáját – írja a Blikk.

VV Attila: nem leszek árulóNem kér Alekosz tanácsaiból a VV-győztes Attila. A görög csődör ugyanis olyan intelmekkel próbálta ellátni utódját, mint például vigyázzon a rosszindulatú emberekkel, illetve szálljon magába, hogy eldönthesse, mi a jó és a mi a rossz. Attilának azonban megvan a saját véleménye Alekoszról és a „jó tanácsairól”, hiszen éppen a görög volt az, akiből áruló lett, mivel az RTL Klubról a TV2-re igazolt át, ezt pedig a milliói bánták. „Engem hiába hívna a TV2. Nagy dolog, amit nyertem, de nem szabad elfelejteni, hogy ehhez az RTL Klub adott nekem lehetőséget. De a saját tisztességem miatt se árulnám el őket” – jelentette ki Attila, aki Sehivel készül elutazni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top