Sztárok

Klapka rokona a szexkirály

Mary Zsuzsi exétől is rendszeresen kölcsönkért az előzetes letartóztatásban lévő, szép lányokat közvetítő R. Lajos – írja a Blikk. Klapka azonban védi a rokonát, mondván, lehetetlen, hogy lányokat közvetített volna az unokaöccse.

Klapka rokona a szexkirály Az utóbbi években állandó pénzzavarban volt a szépségguru. A lányok futtatásával meggyanúsított R. Lajos nagybátyja, Klapka György maga is kisegítette néhányszor anyagi gondokkal küzdő unokaöccsét. „Kizárt, hogy az unokaöcsém országhatárokat átívelően üzletelt volna a lányok testével. Ha így tett volna, akkor dúsgazdagnak kéne lennie. Ehelyett évek óta adósságai voltak, szerencsétlen húgom is sokszor kisegítette anyagilag a fiát” – állítja az öngyilkosságot elkövető Mary Zsuzsi volt férje. Elmondása szerint R. Lajos házára állandó jelzálogot tett egy bank – emiatt Klapkáék nem is kérték rajta számon a kölcsönöket –, s mára már egy ingatlan sincs a férfi nevén. A nemrégen álbotrányba keveredett üzletember szerint valaki csupán bosszút akar állni a rokonán a vádakkal. A szépségguru ügyvédje, Ruttner György megerősítette, hogy valóban 3 milliós tartozása van a R. Lajosnak, de nem magánszemélyek felé.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top