Sztárok

Újabb két dubajos sztori

Megszólalt és védelmébe vette édesapját R. Lajos lánya. De nemcsak ő, hanem egy prostituált is kitálalt.

Két nő, két sztori. A Hír24 számolt be róla először, hogy a Miss Hungary verseny szervezőjét, R. Lajost azzal gyanúsítják, hogy 2010 nyarától szexuális szolgáltatásokra szervezett lányokat itthoni és külföldi kuncsaftoknak.

Most két érintett hölgy is megszólalt az ügyben. Vasárnap este a Frizbi vendége lesz R. Lajos lánya, aki a felvételen elmondta: apja neki is szerzett hoszteszmunkát Dubajban. De csakis hoszteszmunkát, semmi mást. A lány most úgy érzi, meg kell védeni apját a támadásoktól. „Én is voltam Dubajban, igen, föl is vállalom. Olyan lányok voltak kint, akik később a szakmában ismertek lettek… Kint a lányok csak emelik egy-egy rendezvény, buli, diszkó színvonalát a jelenlétükkel” – mondta a Frizbinek R. Lajos lánya.

Újabb két dubajos sztori

Egy Gina nevű prostituált azonban egészen más képet festett a munkáról és R. Lajosról. A nő az Aktívban arról mesélt, felkereste R. Lajost, hogy lendítsen a karrierjén, még szexuális szolgáltatást is nyújtott neki, ám többször nem találkoztak. „Megmutattam a tehetségemet, legalábbis egy részét, de hát nyilvánvaló, hogy intim kapcsolat volt akkor, abban az öt percben közöttünk. Nem teljes mértékig, de átadtam magam és a testem” – mondta az említett Gina, aki állítja, kapott valamennyit pénzt R. Lajostól, ám a férfi többet nem jelentkezett nála.

Nézd meg a Nők Lapja Café legújabb játékait, itt!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top