Sztárok

Boros Lajos otthagyta Bumerángot

Majd 20 évi koránkelés után Boros Lajos úgy döntött, hogy reggelente tovább alszik, így a hajnali rádióshow műfajának befejezése után több ideje lesz újabb terveinek megvalósítására. Lali király ennek ellenére marad a NeoFM-en, de a Bumeráng mostantól keresi az utódját.

Boros Lajos otthagyta BumerángotAz idei év lesz az utolsó, hogy Boros Lajos a NeoFM reggeli pörgésében, a Bumerángban műsorvezetői szerepet vállal. Boros elérkezettnek látja az időt, hogy újabb terveket valósítson meg, erre pedig a (nagyon) koránkelő életforma nem alkalmas. „Egyre több biztos jel mutat arra, hogy jómagam is mulandó vagyok. Ez szörnyű igazságtalanság, de már beletörődtem. Életem hátralevő részében a rémületet megpróbálom hisztérikus munkával és »rendcsinálással« feledtetni” – mondta Boros, aki mostantól jobban szeretne elmerülni a festészet világában, és úgy érzi, hogy van mit tennie újfajta rádiózási metódusok kifejlesztésében is.

„Váratlanul ért Lajos döntése, de megértem és respektálom. Mostanra sikerült annyira felocsúdtunk, hogy elkezdjük a hiányát betölteni. Eddig néhány tapogatózó lépést tettünk, de mostantól teljes erőbedobással keressük az utódját” – mondta Bochkor Gábor.  

„Köszönjük Lajosnak a magyar kereskedelmi rádiózás megteremtéséért tett elévülhetetlen érdemeit, a reggeli show-műsor fogalmát egyértelműen ők (Gábor és Lajos) építették fel itthon. Természetesen nem engedjük el Lajost, nem távolodunk el egymástól, és továbbra is számítunk tapasztalatára, kreativitására és szakértelmére a Neo életében” – mondta Földes Ádám, a NeoFM vezérigazgatója.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top