Sztárok

Máris eljegyezték a valóságshow-celebet

Ahogyan azt már korábban megírtunk, három hónapos terhes a világ legbotrányosabb valóságshow-jának szereplője, Snooki. A Jersey Shore szolis veteránját most el is jegyezte párja.

Máris eljegyezték a valóságshow-celebetA People magazin információi szerint eljegyezte olasz csődör barátja, Jionni LaValle az extravagáns valóságshow-szereplőt, Snookit. A 24 éves botrányhősnő ujján már ott csillog a gyűrű. „Tudom, hogy Jionni az igazi, és hamarosan a gyűrűt is megkapom. De időre van szüksége, mert tudja, hogy kicsi gyűrűre nemet mondok” – nyilatkozta még január 12-én Snooki. Nos az ékszerre nem is kellett olyan sokat várni. A jelenleg három hónapos kismama ugyanis megkapta a hőn áhított gyűrűjét, és izomagyú pasija megkérte a kezét szüleitől.
A várandósság boldog pillanatait azonban nem együtt élik át. Snooki jelenleg új valóságshow-ját forgatja plasztikázott barátnőjével. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top