Sztárok

Elvesztette első gyermekét Jaksity Kata

Ma már háromgyermekes anyuka lehetne a műsorvezetőnő. Jaksity Kata – aki először beszélt a tragédiáról – a mai napig képtelen megbocsátani magának a történtekért.

Elvesztette első gyermekét Jaksity Kata Jaksity Kata tizenhárom éve, egy orvosi műhiba miatt elvesztette az első gyermekét, a 6. hónapban ugyanis vizesedni kezdett. A műsorvezetőnő – aki a tévézés mellett karitatív munkára is szakít időt – azóta is magát ostorozza – írja a Blikk a hot! magazinra hivatkozva. Elmondása szerint ha utánaolvas, idejében rájön az orvos helyett, hogy terhességi toxémiában szenved, és ezzel megmenthette volna kislánya, Viktória életét. A két fiút nevelő Jaksity Kata ugyanis így nevezte volna el a gyermekét, ha élve születik. „Kislány korom óta arról álmodtam, hogy ahogy anyukám, én is 25 évesen szülöm majd meg az első gyermekemet. És a szülinapom előtt egy hónappal valóban teherbe estem. A fellegekben jártam örömömben, és valószínűleg azért, mert áhított volt, könnyedén is vettem a terhességet” – emlékezett vissza a műsorvezetőnő, akinek a 13 éves fia, Ábel egy veleszületett gerincbetegségben szenved.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top