Sztárok

Jáksó: “A párom szerint lányunk lesz”

"Bence fiamnak nem voltam jó apja, szeretném bebizonyítani, hogy lehet ez másképp is" – ecsetelte a sorozatkészítőként is debütáló híresség a Storynak.

Lelkiismeret-furdalása van Jáksónak, de fogadkozik, második gyermekénél minden másként lesz. „Bence fiamnak nem voltam jó apja, ha születik még egy gyerekem, szeretném bebizonyítani ennek ellenkezőjét – mondja. – Ott leszek a baba érkezésekor a szülőszobán, látni akarom, amikor megteszi az első lépéseit. Nem fogok hiányozni egyetlen olyan fontos pillanatban sem, amikor az apának a csemetéje mellett a helye” – mondta a legfrissebb Story magazinnak Jáksó László, aki kedvese személyében megtalálta azt a nőt, akivel újra szívesen vállalna gyermeket. A Marslakók sorozat kreatív producereként debütáló Jáksó és menyasszonya egyre többet beszélgetnek a gyerekvállalásról. Hogy mikor érkezhet a baba? Kiderül a Story magazinból.

Jáksó:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top