Sztárok

Megszállottan jár meghallgatásokra a bukott játékos

Nem viselte meg Bokor Mihály Bencét, hogy végül üres kézzel távozott a Legyen Ön is milliomos! stúdiójából, hiszen megrögzött játékos, aki tud veszíteni, és szent meggyőződése, hogy egyszer nyerni fog!
Megszállottan jár meghallgatásokra a bukott játékos

A huszonhét éves óraadó matematikus a szüleivel él Budapesten, a gyerekkori szobájában, és mostanság szeretne önálló életet kezdeni. Nemrégiben vásárolt egy kis lakást, ami elmondása szerint igen rossz állapotban van, és addig nem költözhet, amíg fel nem újítja, ami a tanári fizetést tekintve nem túl gyors folyamat. Már csak ezért is hitt a Legyen Ön is milliomos!-ban, ahonnan végül üres kézzel távozott, noha szóvicceivel és nem mindennapi humorával remekül elszórakoztatta Sándort és a nézőket is. A százezres kérdésnél bukott el. „Jó lett volna nyerni, mert leegyszerűsítette volna a dolgokat az életemben – mondja Mihály. – Szeretem a szüleimet, de 27 évesen már önálló életre vágyom, és számolom a hónapokat, hogy mikor költözhetek végre. Ezen segíthetett volna a vetélkedő, de nem bánt, hogy így alakult, mert ismét meg fogom próbálni, máskor, máshol. Szenvedélyes játékos vagyok. A hétköznapok monotóniáját oldom azzal, hogy különböző meghallgatásokra járok és versenyekre jelentkezem. Egyáltalán nem vagyok lámpalázas, van beszélőkém és imádok szerepelni.” Ki tudja? Legközelebb talán egy telefonos játék házigazdájaként láthatjuk viszont Mihályt, akinek ütős mondatokért a jelek szerint nem kell a szomszédba mennie.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top