Sztárok

Szánjunk több időt pénzügyeinkre, hogy a jövőben is elég időt szánhassunk magunkra!

Mindegy, hogy saját vagy családunk anyagi biztonságáról van szó, fontos, hogy rendelkezzünk némi félretett pénzzel. Öngondoskodás vagy gyermekeink támogatása – egy jó megtakarítás mindkét esetben nagy segítség lehet. Egy testhezálló befektetés birtokában nyugodtabban várhatjuk, mit hoz a jövő.

Havi pénzügyek

A legtöbben megtaláljuk a módját annak, hogy elég időt fordítsunk önmagunkra; szépségápolás, testedzés, kikapcsolódás – mind fontos ahhoz, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben. De vajon pénzügyi helyzetünkkel is eleget törődünk? Foglalkozzunk havi szinten pénzügyeinkkel!

Költségvetés-készítéssel a kiadáscsökkentésért

Azok, akik havonta házi költségvetést készítenek, tájékozottabbak pénzügyi helyzetüket illetően; tudják, hogy havi bevételeik mellé milyen jellegű/mennyiségű kiadások társulnak. Így – ha szükséges – egyszerűbb megtenniük az első lépést a biztosabb anyagi háttér felé.

Amíg el nem készítjük első költségvetésünket, nem is gondolnánk, mennyi pénzt költünk olyan dolgokra, amelyekre valójában nem feltétlenül van szükségünk. Próbáljuk csökkenteni kiadásainkat; ha például egy új ruhadarabbal lepjük meg magunkat, ne sajnáljuk az időt arra, hogy megkeressük a legkedvezőbb árút, hiszen így lerövidíthetjük a havi kiadások oszlopát. Ha ezzel megvagyunk, nézzünk bevételnövelő lehetőségek után!

Növeljük bevételeinket, takarítsunk meg okosan!

Sokunknak a rendszeres jövedelmen kívül nincs más forrásból származó bevétele. Ezen mindenképp érdemes változtatni! A különféle megtakarítások kitűnő megoldást kínálnak, akár saját pénzügyi helyzetünk rendezése, akár családunk, gyermekeink támogatása a cél.
Nem mindegy azonban, milyen megtakarítási formát választunk.
Ha rövid, illetve középtávon gondolkodunk, döntsünk egy igényeinknek megfelelő bankbetét mellett.

Válasszuk a magas kamatot!

Ha a rendelkezésre álló befektetési módok közül a bankbetétet választjuk, mindenképp tájékozódjunk a különféle termékekről/ajánlatokról.

Szánjunk több időt pénzügyeinkre, hogy a jövőben is elég időt szánhassunk magunkra!

Az FHB Bank Aktív Forint Betéte például a Bank jelenlegi, illetve jövőbeli ügyfelei számára is kitűnő lehetőséget kínál a megtakarításra. A Betétben lekötött pénzre ugyanis 12 havi futamidőre, kamatprémiummal együtt kiemelkedő, évi 9,50%-os betéti kamat jár(akciós EBKM: 9,50%).

A Betétben pénzünk (rendszeres jövedelemátutalás esetén) a havidíjmentes FHB Aktív vagy bármilyen más típusú, FHB lakossági forint bankszámláról leköthető. A bankszámlanyitás online, az FHB weblapján, illetve bármelyik FHB bankfiókban személyesen is kezdeményezhető, de a kívánt összeg akár az FHB NetB@nkon keresztül is leköthető FHB Aktív Forint Betétben. Az online bankszámlanyitás kezdeményezése egyszerű, biztonságos és akár néhány perc alatt elvégezhető.
A 12 havi FHB Aktív Forint Betét esetén a nem akciós kamat és EBKM értéke: 3,50%-4,00%.

Gondoljunk a jövőre, és keressünk biztos helyet pénzünknek!

A tájékoztatás nem teljes körű, a további részletek és a betéti szerződés feltételei megtalálhatók bankfiókjainkban vagy a www.fhb.hu oldalon is elérhető Üzletszabályzatban, a Lakossági és Pénzforgalmi Bankszámlák Általános Szerződési Feltételekben, valamint a Lakossági Bankszámlákról szóló Hirdetményben.

További információk!
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top