Sztárok

Elhagyta feleségét a Twilight sztárja

Elhagyta feleségét a Twilight-filmek vámpír apukáját alakító Peter Facinelli. A színész 11 évig volt a férje a Beverly Hills 90210 című sorozat egykori színésznőjének.

Elhagyta feleségét a Twilight sztárjaPeter Facinelli és Jennie Garth közösen jelentette be, hogy elválnak. „Mindketten rájöttünk, hogy a házasságunk nem működik, véget ért. Továbbra is tiszteljük egymást, és közösen neveljük a gyermekeinket, remélhetőleg ugyanolyan békében, mint eddig. Kérünk mindenkit, hogy tartsák tiszteletben a magánéletünket a következő időszakban” – olvasható a színészházaspár People magazinhoz eljuttatott közleményében.

A házaspárnak három lánya van, a 14 éves Luca, a 9 éves Lola és az 5 éves Fiona. Peter és Jennie 1996-ban egy szerelmes film forgatásán ismerkedtek meg, majd 2001-ben oltár elé álltak. Információk szerint a házasságuk a Twilight-filmek sikerei után kezdett megromlani. A 38 éves Facinelli alakítja ugyanis a vámpír apukát, Carlisle Cullent, ami elmondása szerint mágnesként vonzza a nőket. De az egyik legsikeresebb amerikai kábeltévés sorozatban, a Jackie nővérben is játszik. A férjénél egy évvel idősebb színésznő a Beverly Hills 90210-ben alakította évekig az idegesítően szőke Kelly Taylort, ám majd 10 éve nem nagyon kap szerepeket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top