Sztárok

Alkalmi munkás volt a Megasztár énekese

Már évek óta énekel Talán Attila, a TV2 tehetségkutatójának döntőse, ám úgy tűnik, az igazi áttörés most jött el: azzal, hogy bekerült a Megasztárba.

Alkalmi munkás volt a Megasztár énekeseA budapesti fiatalember évek óta elszántan küzd azért, hogy érvényesülhessen a zene világában, sok ígéretet kapott, ami eddig mind hazugnak bizonyult. Attila bízik abban, hogy most rátalál a régen várt siker. „Kamaszkorom óta a zene az, ami leginkább foglalkoztat – meséli. – Másféle karrieren nem is törtem a fejem. Ez idáig alkalmi munkákból éltem, boltban dolgoztam, pincérkedtem, de mindig az volt az első, hogy bármit csinálok is, az összeférjen a zenekari próbákkal. Az egyetlen tartós munkahelyemen német importcikkek beszerzésével foglalkoztam, édesanyám német származású, így kétnyelvű gyerekként nőttem fel, ami nagy előny. Jól jön majd, ha esélyem lesz kipróbálnom magam a nemzetközi zenei életben” – mondja Attila.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top