Sztárok

Lökdösték, taszigálták Sarka Katát

Megtámadták szórakozás közben Sarka Katát, ezért jár a Hajdú házaspár testőrökkel szórakozni. De gyermekeiket sem hagyják egyedül egy percre sem.

Lökdösték, taszigálták Sarka KatátBetörtek már hozzájuk tolvajok, kaptak már súlyos fenyegetést, hogy elrabolják kislányukat, Noncsit, most pedig Katába kötöttek bele. Így nem csoda, hogy Hajdú Péter testőrt „rendelt” felesége mellé, ha a fiatal nő kikapcsolódni megy. „Azt tapasztalom, ma sikk ismert emberekbe belekötni – ecsetelte Kata az egyik hetilapnak. – A napokban is megtaláltak egy szórakozóhelyen.” Katába három lány kötött bele, az egyik megragadta Hajdúné csuklóját és magához rántotta. „Próbáltam udvarias maradni, de ők lökdösődést provokáltak. A harmadik lökés után ránéztem a testőrömre, aki közbeavatkozott” – mesélte el a történetet a kétszeres anyuka, aki nem akar mást, mint jól érezni magát, ha már szórakozni megy. Ebben azért igaza van, nem?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top