Sztárok

Dubaj-botrányba keveredett a VV-hős párja

Tanúskodnia kell a VV3 egykori szépfiúja, Tommyboy feleségének a dubajos szexbotrányban – írja a Blikk.

A nő állítólag áldozatul esett az R. Tamás által irányított szervezetnek. A táncosnő Anett hoszteszmunkára szerződött Marokkóba. 140 ezer forintot ígértek neki azért, ha megjelenik a marokkói királynak szervezett estélyen. Csakhogy – mint kiderült – a hoszteszkedés ürügy volt… – írja a Blikk.

Anett azt mondta, akkor lett neki minden gyanús, amikor az estélyről átvitték egy luxusjachtra. „Azt mondták, öltözzünk lengébb ruhába. Tereltek, utasítgattak minket. Azután sorba állítottak bennünket. Akkor már tudtam, miről van szó, azonnal mondtam, nem vállalom… Ezután rögtön gorombán kezdtek bánni velünk. Kiabáltak, lökdöstek, azonnal hívtam telefonon férjemet” – mondta a nő a napilapnak.

A megrémült férj kisebb kommandós különítményt szervezett a barátaiból, hogy másnap elinduljanak a neje kimentésére. „Végül a feleségemet másnap kitoloncolták, vízumát visszavonták… Több hónappal később felkeresték a Nemzeti Nyomozó Irodától. Erről az esetről faggatták, így tudtuk meg, hogy ugyanaz az ügynök toborozta a »hoszteszmunkára«, aki Dubajba is vitte a lányokat” – folytatta Tommyboy. 

Nemrég Anett megkapta a papírt: tanúskodnia kell az ügyben.

Dubaj botrányba keveredett a VV-hős párja

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top