Sztárok

Életéért küzd VV Sehi

VV Seherezádé nagyon aggódik, mivel mint kiderült, az ő mellét is a francia, betiltott PIP-implantátummal töltötték fel évekkel ezelőtt – írja a Blikk. Sehi ráadásul hosszú ideje érez erős fájdalmat...

Életéért küzd VV SehiA szőkeség azt mondja, már a beköltözés előtt is voltak olyan iszonyatos fájdalmai, hogy nem tudott edzeni, de még csak emelni sem. „Akkor az orvos, aki több mint két évvel ezelőtt műtött, csupán annyit mondott, hogy biztos, hogy én erőltettem meg, nem figyeltem oda eléggé, vagy sokat napoztattam. Bent a villában is sokat fájt, nem igazán értettem, hogy miért” – panaszolta Seherezádé a Blikknek.

Sehi  néhány napja beszélt a barátnőjével, akinél kiderült, hogy PIP implantátuma van, és már olyan súlyos az állapota, hogy elváltozások, ciszták vannak a mellében. „Mivel ő egy évvel korábban ugyanannál a dokinál műttette magát, mint én, azonnal hívtam én is a rendelőt. Akkor közölték, hogy engem is PIP-pel tömtek tele, így nekem is azonnal ki kell cseréltetnem.”

A VV harmadik helyezettje felháborítónak tartja, hogy ha ő nem telefonál, akkor a rendelő soha nem szólt volna neki. „Ki tudja, hogy már most is milyen súlyos ­betegségem lett tőle.” Sehi hétfőn megy orvoshoz. „Akkor fogom megtudni, hogy kialakultak-e már ­bennem is ciszták vagy bármilyen el­változások. Rettenetesen ­félek az eredménytől, hiszen a PIP-es nők 90 szá­zaléka komoly veszélyben van.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top