Sztárok

Abba kellett hagynia az iskolát az RTL friss tehetségének

Másodszor jelentkezett a Csillag születikbe Babos Ricsi. A prügyi zongorista fiúnak a teljes életét változtathatja meg a műsor, megérdemelten tapsolt neki és énekes társának a nézőtér.

Abba kellett hagyni az iskolát az RTL friss tehetségénekHabár egyszer már próbálkozott az RTL Klub tehetségkutatójában Ricsi, akkor nem jutott tovább a selejtezőből. Most új zenésztársával, Dosa Krisztiánnal indult, és tudja, nagy a tét. „Tavaly azt mondta a zsűri, hogy gyakoroljunk, és jöjjünk vissza egy év múlva. Én megfogadtam Hernádi Judit tanácsát, így neki is köszönhetem, hogy újra megpróbáltam a Csillag születiket” – mondta munkatársunknak Ricsi, aki minden nehézség ellenére maximálisan felkészült a versenyre.

„Három hónapig járhattam a miskolci Bartók Béla zeneművészeti iskolába. Ott ismerkedtem meg az új énekessel, akivel együtt indultunk idén a műsorban” – mesélte a fiú, akinek azonban abba kellett hagynia a zeneiskolát. „Nem tudtuk már fizetni a kollégiumot, a koncertjegyeket, az étkezést, a bejárást. Sajnos otthagytam az iskolát. Most a szomszédos városban járok szakmunkásképzésre” – mondja csalódottan a zongorista Ricsi, aki reméli, egyszer visszatérhet a zenesuliba.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top