Sztárok

Magyar nővel jár Katy Perry férje

Az énekesnőt decemberben elhagyó brit színész, Russell Brand egy magyar modellel, Barabás Nikolettel jár – adta hírül a Daily Mail.

A színész és a modell kapcsolata elég komolynak tűnik, hiszen Russell már Los Angelesbe reptette édesanyját, hogy bemutassa neki a magyar lányt.

Barabás Nikolett Budapesten született, jelenleg Los Angelesben él. Modellkedik, de film- és reklámszerepei is akadtak, játszott például a Koltai Róbert-féle Magic boysban és a Vírusbosszú című felejthető moziban. Niki egy magyar magazin modellversenyén tűnt fel először, azóta pedig befutott modell lett, „vele adták el” többek között a Motorola telefonokat.

„Habár Russell még csak három hónapja adta be a válási papírokat, úgy tűnik, a kapcsolata Nikolettel nagyon is komoly” – írja a brit Daily Mail, akik még testbeszédelemzővel is kivesézték, hogy mennyire nagy lehet a magyar lány és az angol komikus szerelme.

 
Magyar nővel jár Katy Perry férje
 
Magyar nővel jár Katy Perry férje

 Fotó: Daily Mail; Fashion Model

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top