Sztárok

Ennyit keres havonta Stohl

Gőzerővel vetette bele magát a munkába a március elején szabadult színész. Egyre-másra jönnek a színházi felkérések Stohl András számára, ráadásul már a szinkronizálást is elkezdte – írja a Blikk.

Máris elhalmozzák munkával StohltA bulvárlap szerint még így is, hogy nem tagja a Nemzeti Színháznak, a színházi fellépéseivel és szinkronmunkáival akár 400 ezer forintra is rúghat Stohl András havi gázsija. A héten már első szinkronfeladatát is elvégezte, az április elején megjelenő Torrente 4. című film egyik figurájának kölcsönözte a hangját, emellett pedig már a színházi próbáit is elkezdte a Nemzeti új bemutatójában, a John Osborne: Hazafit nekünk! című darabjában. Sőt hamarosan már színpadra lép az Úri muriban, illetve a Centrál Színház is visszavárja. Stohl – aki egy 8 milliós ajánlatot kaphat Gesztesi Károlytól – a színházi évad végeztével sem fog unatkozni, hiszen augusztusban a Mágnás Miska címszerepében áll majd színpadra a Szegedi Szabadtéri Játékokon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top