Sztárok

Damu Roland fotóst fenyegetett

Magából kikelve üvöltözött a zuglói rendőrkapitányság előtt Damu Roland. A színésznek a rendelet szerint kétnaponta kell jelentkeznie. Damu sérelmezte, hogy le szeretnék fotózni.

Damu Roland fotóst fenyegetettHaragra gerjedt Damu Roland a fényképezőgép láttán, noha pár nappal ezelőtt a bíróságon még hozzájárult ahhoz, hogy a lapok leközöljék fotóit, és képeket készítsenek róla. „Kire vársz te? Rám vársz? Mit képzelsz te, hogy idejössz? Nekem személyiségi jogaim vannak! Elvegyem? Kivegyem a kártyát?” – ordibált a fotóssal, majd hadonászott is felé. Szerencsére azonban a kapuban posztoló rendőr közbelépett és bekísérte a színészt, aki kifelé is mellette ment, nyilván, hogy több atrocitás ne történjen. „Van képed itt fotózni?! Itt van egy ártatlan ember meghurcolva” – mondta a Bors munkatársának. Dr. Magyar György ügyvéd szerint Damu kirohanása nem lesz befolyással ügyének megítélésére, amennyiben dr. Ruttner György felülvizsgálati indítványt nyújt be a bírósághoz. „Ez etikai, magatartási probléma, az alapcselekményhez nem kapcsolódik szorosan. Csak a vádbeli eseményt vizsgálja a bíróság. A magatartása nem befolyásolja az új eljárást. Az ügyész azonban értékelheti a bíróság előtt.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top