Sztárok

Egyfolytában szexel Bódi Guszti

Mióta a Fekete Szemek alapítója az infarktusát követően életmódot váltott, megnőtt a libidója, és jobban teljesít az ágyban. Neje, Margó csak örül annak, hogy a zenész megfickósodott – írja a Bors.

Fotó: www.bodiguszti.hu
Fotó: www.bodiguszti.hu

Teljesen megváltozott Bódi Guszti élete azóta, hogy szívinfarktust kapott. Átértékelte az életét, belátta, hogy semmit sem szabad elhalasztani. Nemcsak az öltözködésében, a viselkedésében és az életvitelében érhetőek tetten a változások, hanem a hitvesi ágyban is. „Előtte nem volt ideje élni. Ha most ránézek, egy sportos férfit látok. Festi a haját, odafigyel, milyen ruhát visel. Rám is több figyelmet fordít” – árulta el a felesége, Margó, Hajdú Péter Frizbi című műsorában. Ráadásul a zenészpár szexuális élete is felpezsdült. A bulvárlap úgy tudja, hogy Guszti – aki a betegségét követően egy szanatóriumban lábadozott – azzal dicsekszik a barátainak, hogy a szokásos heti egy szex helyett immár hetente ötször teljesít az ágyban, ráadásul potencianövelő szer nélkül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top