Sztárok

Felnőttek a tehetségkutatók gyerekszereplői – fotók

Egy ideje nincs korhatár a tehetségkutatókban, így akár 10-11 éves gyerekekkel is találkozhatunk a kertévék képernyőjén. Vannak, akik eltűntek a műsor után pár hónappal, mások most is próbálkoznak.

Patai Anna
A Megasztár 5. szériájában tűnt fel 2010-ben az akkor tizenegy éves iskolás lány. A TV2 tehetségkutatójában a döntőig jutott, ott hat adás után búcsúzott. Anna magántanuló lett, szerepet kapott a Bőröndmese című musicalben, valamint duettet énekelt Dobrády Ákossal. Tavaly nyáron elkészült első klipje, Küldd el a mosolyod! címmel. Anna jelenleg négy musicalban is játszik.

 
Patai Anna 2010-ben a Megasztár válogatáson
 
Patai Anna 2012 évelején

Utasi Árpi
2007-ben a mesemondó Utasi Árpi nyerte meg az első Csillag születik versenyt. Az akkor 14 éves csantavéri fiúnak nagy jövőt jósoltak, leginkább Fábry Sándor dicsérte minden adásban. Árpi idén arról mesélt, hogy még mostanában is sokszor hívják fellépésre, kérik, hogy mondjon mesét. „Nyár elején végzek az iskolában mint mezőgépszerelő, aztán lehet, hogy még tovább tanulok. Elgondolkoztam azon is, hogy Magyarországra költözöm” – mondta januárban a Csillag születik első győztese.

 
Árpi 2007-ben
Árpi 2007-ben
 
És ilyen Árpi 18 évesen
És ilyen Árpi 18 évesen


László Attila

Hiába nyerte meg a Csillag születik 2011-es döntőjét az akkor 14 éves kézdivásárhelyi fiatalember, csak egy évvel később tudott élni a műsor adta lehetőséggel. Attila első lemeze ugyanis majd egy évvel később, idén márciusban jelent meg. Gyakorlatilag a fiúról a 2011-es Kapcsolat koncert óta nem is nagyon hallottunk, akkor Kesha előtt lépett fel. Attila édesapjával együtt Budapest mellé költözött, énektanárhoz jár, és már elkészült a várva várt album is. Azt azért hozzátennénk, hogy a lemezborítón Attila pont úgy fest, mint a Két pasi meg egy kicsi című sorozat kamasz szereplője. 

 

 
CSISZ castingon 2011-ben
CSISZ-castingon 2011-ben
 
László Attila 2012-ben
László Attila 2012-ben

 
Hien
Nguyen Thanh Hien a Megasztár 4. szériájának hatodik helyezettje volt 2008-ban. Az akkor 14 éves gyerek már az adásban is inkább úgy nézett ki, mint egy 18 éves lány. 2009-ben jelent meg első saját dala, a Túl szép, majd még abban az évben első albumát is kiadta. 2010-ben VIVA Comet-díjat nyert, igaz, az újságok nem ezzel, hanem édesapja letartóztatásával volt tele. Az énekesnő ebben az időszakban kopaszra borotválta fél fejét, írt angol nyelvű dalt, elkezdte építeni külföldi karrierjét is. Jelenleg pedig Molnár Ferenc Caramel barátnője.

 

 
Hien 14 évesen a Megasztárban
Hien 14 évesen a Megasztárban
 
Hien 2012-ben 18 évesen
Hien 2012-ben, 18 évesen

Tóth Lüszi
2008-ban ugyanabban a Megasztár-szériában tűnt fel, ahol Hien. Azonban hiába lett ő a 2008-as év női hangja, Tóth Lüszinek még így sem volt olyan szerencséje a tehetségkutatóval, mint „vetélytársának”. Az 1995-ös születésű Lüszi egyszerre próbált meg gyerek és felnőtt nő lenni a tehetségkutatóban, láthatóan még nem találta a helyét, és a zsűri is folyton froclizta. A most 17 éves kaposvári lánynak 2010-ben jelent meg első saját dala, I feel happy címmel, amit sokan támadtak az interneten.  

 

 
13 évesen a Megasztárban
13 évesen a Megasztárban
 
Tóth Lüszi 2011-ben
Tóth Lüszi 2011-ben

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top