Sztárok

Más vetélkedőkből kirúgták Vágó játékosait

Hétfőn este saját fejlesztésű műveltségi vetélkedővel tér vissza a képernyőre Vágó István. De nemcsak ő, hanem régi játékosai is újra képernyőre kerülnek.

Más vetélkedőkből kirúgták Vágó játékosait„Elképesztő élmény, hogy az ember otthon megálmodik valamit, s az utána megvalósul a képernyőn” – mondja Vágó István, aki ma este debütál új műsorával a Story4-en.
Az ÁtVágóban néhány régi arc is feltűnik majd. A vetélkedőbe sok olyan játékos jelentkezett, akik korábban más műsorban is összemérték már tudásukat Vágóval. Akár 15 évvel ezelőtt…
Nagyon örülök, hogy a legnagyobb játékosaim ide visszajöttek. Más vetélkedőkben nem szívesen látták őket, itt viszont rájuk van szükség, akik okosak, kulturáltak, logikusak és vállalkozóak. Volt olyan játékos, akivel a Mindent vagy semmit! című műsoromban találkoztam utoljára. Az utóbbi évek vetélkedőiben az volt az elvárás, hogy a nagyon felkészült játékosokat kerüljék, inkább legyenek átlagemberek, átlagtudással. Itt nincs ilyen megkötés, sőt a műsor alapötlete szerint velük lehet igazán élvezetes műsort csinálni. Már a hétfői, első adás játéka is nagy meglepetéseket tartogat.

ÁtVágó – minden hétköznap 20 órától a STORY4-en!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top