Sztárok

Fogyj a kaktusz erejével!

Te is egy olyan fogyókúrás módszerre vágysz, amelyben nem kell a szigorú diétákkal gyötörnöd magad, sportolás nélkül is eredményeket érhetsz el anélkül, hogy a mindennapjaidat átszervezd? Ha a válaszod igen, akkor nincs más teendőd, mit kiaknázni a természet kincsét, a fügekaktusz erejét!

Mi a fügekaktusz?

A fügekaktusz (Opuntia ficus indica) jótékony hatásairól szóló első dokumentum az 1500-as években íródott, de a maya indiánok már ennél korábban is felfedezték jótékony hatásait – később fizetőeszközként használva termesztették -, mivel azt tapasztalták, hogy a fügekaktusz rendszeres fogyasztása mellett csökkentek a megbetegedések. Azóta francia kutatók is bebizonyították, hogy bizonyos kaktuszfajták – például a fügekaktusz – csökkentik a koleszterin- és triglicerid-szintet, valamint a testtömeget is, így természetes úton érhetjük el kívánt testsúlyunkat, kockázat nélkül. Hogyan?

Ismerd meg a CactuSlim kapszulát!

A „zsírblokkoló” kapszula fő hatóanyaga a Neopuntia fantázianéven szabadalmaztatott Opuntia ficus indica kaktuszfajta standardizált növényi rostja, melynek igen erős zsírmegkötő hatása bizonyított.  A fő étkezés után fogyasztva a CactuSlim rostjai az emésztőrendszerben hidrofób kölcsönhatással megköti a zsírokat, olyan erős kötéssel, hogy azok ellenállnak a zsírbontó enzimek hatásának, így lényegesen csökken a zsírok felszívódása a bélrendszerben. Hatása kettős, mivel a kapszulában található növényi rost vízzel keveredve a többszörösére dagad, így telítettség érését kelti, ezáltal csökken éhségérzetünk. Másik nagyon fontos tulajdonsága, hogy a kapszula magas növényi rost tartalma miatt nem szívódik fel a tápcsatornában, ezért természetes úton távozik szervezetünkből, azaz szedése kortól, nemtől függetlenül teljesen biztonságos és hosszú távon is alkalmazható.

Kizárólag növényből készült termék, ezért vegetáriánusok is fogyaszthatják. Szedése különösen ajánlott a túlsúlyos cukorbetegek számára – az előírt táplálkozás és mozgás mellett -, mivel a kapszulában a fügekaktusz rost található, mely segít mérsékelni a koleszterint és a vércukorszintet.

“A lelki egyensúly elengedhetetlen feltétele, hogy a testünket is szeretni tudjuk. Aki súlyfelesleggel rendelkezik, sokszor tele van negatív érzésekkel saját magával szemben, az egészségügyi kockázatokról nem is beszélve. A túlsúly ellen tehetünk is, nem pedig elviselni kell, vagy szomorkodni miatta. Én azt támogatom, hogy természetes eszközökkel és mértékben, küzdeni tudjunk a számunkra ideális formákért.”vélekedik Dr. Almási Kitti szakpszichológus.

Fogyj természetesen!

 

Fogyj a kaktusz erejével!Most nyerhetsz is velünk!

Ha 2012. március 1. és 2012. július 31. között bármikor 2 db CactuSlim fogyasztó kapszulát vásárolsz a gyógyszertárban, vagy gyógynövényboltban, tiéd lehet a garantált ajándékok egyike! Neked nincs más dolgod, mint…

…megőrizni a blokkot.

…kivágni a 2 db vonalkódot.

… 2012. augusztus 15-ig beküldeni címünkre (Bioextra Zrt. 1149 Budapest, Bíbor u. 10.).

Ráadásul a Gyöngy patikában egész áprilisban 15%-kal olcsóbban vásárolhatod meg a CactuSlim kapszulát!

Ne felejtsd el ráírni a borítékra neved és pontos címed!

A CactuSlim kapszula kapható a gyógyszertárakban és gyógynövény-szaküzletekben! 

További információk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top