Sztárok

Őrjöngött VV Kinga apja

A friss nyuszilány csak utólag vallotta be odahaza, hogy még a bugyit is ledobta a fotózáson. Édesapja teljesen kiakadt lánya meztelenkedésén, még ha ez is volt kislányának a régi vágya – írja a Blikk.

Őrjöngött VV Kinga apjaKiakadt lánya meztelenkedésén VV Kinga édesapja, aki abban a hitben volt ugyanis, hogy fehérneműben fogják lencsevégre kapni a lányát a Playboy-fotózáson. Ám nem így lett, mint megírtuk, az exvillalakó Nánási Pál utasítására mindent megmutatott. Kinga ezért csak utólag merte elárulni apjának, hogy meztelenül állt modellt. Ráadásul szülei belegyezését sem kérte ki a fotózás előtt, csak közölte velük, hogy vetkőzni fog. „Szerencsére jó fej, laza szüleim vannak, bár apám nem rajongott annyira a meztelenkedésért. Nem is folytunk bele a témába, csak miután hazaértem a fotózásról, Na, akkor kiakadt!” – vallotta be a nyuszilány. Amikor megtudta, hogy a lánya pőrén állt modellt – Kinga elmondása szerint –, dühbe gurult. „Kiakadt, de biztosítottam arról, hogy ízléses képek készültek, így nincs miért aggódnia (…) Furcsa lesz, hogy apám meztelenül lát” – mondta a pluszkilóitól megvált VV-s lány, aki nagyon izgul, hogy mit szól majd apukája a képekhez. Mindenesetre VV Attila már gratulált Kingucinak a címlapképhez.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top