Sztárok

Átváltoztatták Claudiát

Péntek este a Megasztár még versenyben lévő énekesei újra a képernyő elé szögezik a tévénézőket. Ám sokan arra is kíváncsiak, hogy ezúttal milyen ruhában lesz Liptai Claudia. Utánajártunk!
Claudia a Megasztár őszi sajtótájékoztatóján
Claudia a Megasztár őszi
sajtótájékoztatóján

Múlt pénteken mindenki Claudia tűzpiros, merészen dekoltált ruhájáról beszélt. Maga a műsorvezető is elmondta: mindent megtett annak érdekében, hogy még véletlenül se járjon úgy, mint néhány éve Janet Jackson. Kíváncsiak voltuk, hogy ma este mennyire lesz merész Clau ruhája.
Andó Ildikótól, a Megasztár stylistjától megtudtuk, hogy Claudia ma este klasszikus fekete ruhát fog viselni a 2012-es trendnek megfelelően megbolondítva. Vagyis a ruha aszimmetrikus, görög vállas lesz. „Minden adásban más testrészt emelünk ki. Ezen a héten a vállakat és a karokat hangsúlyozzuk” – mondta a stylist.

 „Claudia ruhaválasztásánál mindig a testkövető vonalú ruhák élveznek előnyt, mivel klasszikus női idomokkal rendelkezik” – mondta a Megasztár stylistja, majd hozzátette, hogy az előző szériához képest idén a zsűri és a műsorvezetők is sokkal elegánsabb és visszafogottabb stílust képviselnek. De nem csak e tekintetben változtattak Claudia ruhatárán. „Nemcsak Claudiánál, de a versenyzőknél sem szeretünk csillogó vagy nagy mintás anyagokkal dolgozni.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top