Sztárok

Megbocsátott párja a Barátok közt hűtlen sztárjának

Ártatlan csók, vagy valódi megcsalás Nagy Alexa és SP elcsattant csókja? Meddig mehetünk el egy kapcsolatban, és hol kell meghúzni a határt?

Megbocsájtott párja a Barátok közt hűtlen szereplőjénekNincs könnyű helyzetben a Barátok közt sztárja, Nagy Alexa, hiszen olyan fotók láttak róla napvilágot, amiket legszívesebben kitörölne. Sokan azt mondják, mindössze egy ártatlan csók csattant el a sorozatszereplő és SP között, mások azonban úgy vélik, igenis van mit megmagyaráznia párjának, aki ráadásul csak az ő kedvéért költözött ide Németországból.
Ítélkezni semmiképpen sem szabad, hiszen nem tudhatjuk, pontosan mi történt kettejük között, a képek azonban beszédesek. Alexa a STORY magazin csütörtöki megjelenése óta mindössze annyit nyilatkozott, hogy bevallotta otthon barátjának a történteket, és párja megbocsátott neki. De vajon tényleg meg kell egy kapcsolatban bocsátani egy ilyen félrelépést? Mi a helyes döntés ilyenkor? Ha elnézi a férfi, akkor máris papucsnak kiáltják ki?

 

A(z) “Alexa párja helyében ti mit tennétek?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Én azonnal szakítottam volna

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top