Sztárok

Ki dagadtdisznózta le VV Kingát?

Az egykori villalakót számos kritika éri a nyuszis magazinban megjelent fotói miatt, mondván, alakját számítógéppel "faragták" tökéletesre. Az újdonsült címlaplány mindenesetre nem tervez több pucér szereplést a közeljövőben – írja a Bors.

Durván támadják VV KingátVV Kinga nem aratott osztatlan sikert a Playboyban megjelent szexi fotóival. A valóságshow cselszövőjének erotikus képei – amelyek kezdetben az apukájánál is kiverték a biztosítékot – igencsak megosztják a közvéleményt. „Kapok hideget-meleget is bőven (…) Mindenki azzal támad, hogy retusáltak a képek, mert nem lehetek ilyen vékony” – panaszkodott a VV-s lány, akit olykor a sírógörcs kerülget, miközben a negatív kritikákat olvassa. Elmondása szerint képtelen mit kezdeni a rosszindulattal és az irigységgel, az pedig egyenesen felháborítja, amikor „dagadt disznónak” nevezik a Facebook-oldalán. Azt viszont eldöntötte, hogy többet nem mutatja meg magát pucéran. „Szerintem tök menő, hogy évente 12 lány szerepel a Playboy címlapján, és én lehetek az egyik, de a meztelenkedéssel leálltam, a csúcson kell abbahagyni” – jelentette ki a cselszövő, aki időközben egymásra találtak Attilával

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top