Sztárok

Ezért került Eperjes a pszichiátriára

Sorozatos tragédiák érték a színművészt, képtelen volt feldolgozni a szülei halálát. Még a barátai és a közvetlen kollégái előtt is titkolta a lelkiállapotát – állítja a Blikk. Az MTI közleménye szerint a színész már jobban van.

 

Forrás: Petőfi Színház
Forrás: Petőfi Színház

Feldolgozhatatlan családi tragédiák is súlyosan közrejátszottak abban, hogy Eperjes Károly kórházba került. A Kossuth-díjas színművész – aki jelenleg a Kútvölgyi Kórház pszichiátriáján fekszik – nemrég elvesztette imádott édesapját, a múlt héten pedig az édesanyját is. Eperjes rajongásig szerette a szüleit, akik papnak szánták, de hamar belátták, fiukat sokkal jobban érdeklik a lányok és a foci, mint az egyházi hivatás. A színész a legközelebbi barátokon kívül senkinek sem beszélt arról, mi zajlik a lelkében. A barátai szerint Eperjes már jól van, csak pihennie kell.

A színész nem először került kórházba. Két évvel ezelőtt rohammentővel vitték kórházba egy gyógyszertárból, mert összeesett. Akkor is a túlhajszoltsággal magyarázták a rosszullétet, de valószínűbb, hogy a fájdalom gyengítette le, hiszen másfél hónap alatt két barátját – Bujtor Istvánt és Cseh Tamást – vesztette el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top