Sztárok

Sarka Kata másodszor is menyasszony lett

Esküvői ruhába öltöztek a magyar hírességek egy jótékonysági rendezvényen. Igaz, az alkalmi menyasszonyok közül többen már rég házasok. Hajdú Péter büszkén feszített vékony neje mellett a kifutón, míg Gombos Edina rendhagyó ruhát viselt férje oldalán. Nézzétek meg galériánkat!

Sarka Kata másodszor is menyasszony lettCsupán a Jóban Rosszban-os Bálizs Anett és Iszak Eszti képviselték a még eladósorban lévő hölgyeket a kifutón. Csisztu Zsuzsa, Gombos Edina, Sarka Kata és Cserpes Laura azonban már férjes asszonyként vonultak végig talpig fehérben a jótékonysági gálán. A rendhagyó bemutató az Országos Mentőszolgálat munkáját segíti, ugyanis a ruhákra licitálni lehet a Facebookon. A befolyt összegből kisgyermekek életmentő ellátásához szükséges speciális eszközöket vásárolnak, amit ünnepélyes keretek között Győrfi Pál fog átvenni.

A gálán Sarka Kata és kislánya, Noémi is csodás ruhákba öltözött, ráadásul Noncsi óvodás barátnője is csatlakozott hozzájuk. „A közös bemutatót nagyon élveztük, hiszen most először léptünk együtt kifutóra, így mindkettőnknek különleges élmény volt. Már korábban is kaptunk felkérést, de akkor Noémi még pici volt, most azonban már a készülődés és a bemutató minden pillanatát tudta élvezni” – árulta el Sarka Kata.

Így vonultak a celebek, nézd meg a galériánkat!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top