Sztárok

Férjhez ment Beyoncé

Négy évvel az első esküvőjük után újra kimondta az igent Beyoncé és Jay Z. Ezúttal már friss szülőként erősítették meg az esküjüket.

Beyoncé és férje, Jay Z a negyedik házassági évfordulójukon mondták ki újra az igent. A rapper új gyűrűvel is meglepte feleségét a nagy esemény alkalmával. A 30 éves Beyoncé a hivatalos internetes oldalán tette közzé az örömteli hírt. „Újra kimondtam az igent” – írta az énekesnő, és egy képet is posztolt rajongóinak.
A ceremónia április 4-én este zajlott, pontosan a negyedik házassági évfordulójukon. A meghitt ünnepségen természetesen a pár három hónapos gyermeke, Blue Ivy is jelen volt. De Will Smith és felesége is a vendégek között voltak.

A sztárvilágban nem ritka, hogy a párok megerősítik az esküjüket. Így tett 2010-ben Heidi Klum és Seal is, igaz, ők két évvel később beadták a válási papírokat. Mariah Carey és férje, Nick Cannon ikreik születése után, idén januárban házasodtak újra. A legfrissebb hírek szerint pedig hasonlót tervez az immár háromszoros anyuka Jennifer Garner és férje, Ben Affleck. 

 
Férjhez ment Beyoncé
 
Férjhez ment Beyoncé

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top