Sztárok

Ashton Kutcher, Hollywood neandervölgyi Brad Pittje

Hollywoodban csak az nem szűrte még össze a levet a frissen elvált Ashton Kutcherrel, aki nem akarta. Sorra vettük a bozontos szépfiú néha botrányos "sikereit".
Ashton Kutcher, Hollywood neandervölgyi Brad Pittje

Még fel sem ocsúdtunk a sokkból, hogy egy házassági évfordulóra időzített hűtlenség következtében Ashton Kutcher ledobta magáról a Mister Demi Moore szerepét, újabb és újabb filmkockákat tol elénk zajos magánéletéből. Pár éve még mindenki világhírű exe fiatal játékszereként, egyúttal szilfatermetű díszeként ismerte, mára viszont előírásszerű intenzitással igyekszik személyisége sokszínűségét megmutatni. És nem is eredménytelenül.
Miközben finoman igyekszik a megértő, kedves volt férj szerepét jól hozni, nem mulaszt el szinte minden héten más nővel címlapokra kerülni. Hollywood egyik leghelyesebb pasijának tartott színész már a válóokként említett hatodik házassági évfordulóján sem aprózta el a csajozást. Akkor még férjként négy nővel ünnepelt egy szolid orgia keretében. Természetesen a szálloda luxuslakosztályában megjelent nők egyike sem Demi Moore volt.

Ashton Kutcher, Hollywood neandervölgyi Brad PittjeTengereken átívelő csajozás
Ashton Kutcher válófélben sem fogta vissza magát, új legénylakását egy sztárral avatta fel, nem meglepő módon nőneművel. Lea Michele a párját alakította a Szilveszter éjjel című filmben, annyira intenzíven, hogy állítólag a forgatásokon kívül sem szűnt meg a bizalmas viszonya a harminchárom éves szívtipróval. A decemberi kalandot követően több kontinensen is fotózták Kutchert nőkkel, miközben elkeseredett exe lassan permanens szereplője lett a bulvárlapok detox rovatának. Kellemetlen párhuzam ez Hollywoodban, ezt még az utóbbi időben külsejében a neandervölgyi stílus képviselő színész is érezte. Megszakította brazil bulikörútját, hogy meglátogassa a 16 évvel idősebb Demit, akit tinidrog-túladagolása és anorexiája miatt kórházba szállítottak. Ejha.

Az imázs- és a kényszer-lélekápolás persze nem jelentette a csajozás végét. A legutóbbi „nagy hal” a barbár külsejű szépfiú hálóján Rihanna, akivel kötetlen, de egészen biztosan kellemes viszonyt ápolnak. Mindkét sztár híresen laza szexuális életet folytat, így az esetükben sokat emlegetett összhangon mi sem csodálkozunk.

A zűrös magánélet, még ha olykor feszegeti is a határokat vele, úgy tűnik, nem megy a karrierje rovására. A Két pasi meg egy kicsi sorozatban drogok miatt kihullott Charlie Sheent váltotta nagy médiafelhajtással kísérve, most pedig még nagyobb sikert könyvelhet el. A Steve Jobsról készülő film főszerepéért folytatott szerepharcban ugyanis lenyomta a Vészhelyzet egykori Carter dokiját, így ő alakíthatja majd Apple-vezért hippiként és multimilliárdos üzletemberként is.

Ashton Kutcher, Hollywood neandervölgyi Brad PittjeIgazi bunkó a színfalak mögött
A szakmai sikert némiképp elhomályosítja legutóbbi botránya, a sztár ugyanis az Academy of Country Music Awards díjátadóján felkonferálásában gúnyt űzött a country zenéből, rengeteg embert megbántva ezzel. De nem csak a színpadon viselkedett sértőn, a mögött is igazi bunkó volt a szervezők szerint.
A vádakat Ashton persze nem nagyon veszi fel, született optimista, aki csak a szépre fókuszál. Ahogyan a kosárlabdameccseken is leginkább a pomponlányokra, legalábbis a legutóbbi paparazzifotók tanúsága szerint.

A hol bozontos arccal, hol csapzott hajjal, de mindig csajozó Kutcher valamit azért a jelek szerint jól csinál. Hiszem sem a producerek, sem a nők nem fordulnak el tőle, sőt talán majd egyszer, pár száz nő, félszáz világraszóló botrány és még több féktelen buli után magát is eljátszhatja.

 

A(z) “Ki volt Ashton Kutcher legjobb választása?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Demi Moore

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top