Sztárok

Összerúgták a port a Csillag születik zsűritagjai

Már nemcsak a versenyzőket bírálja szókimondóan az ítész, hanem a vele egy asztalnál ülőknek is alaposan megmondja a magáét. Különösen Hernádi Judittal és Hajós Andrással rúgta össze a port – írja a Blikk.

Zsűritársainak is beszólt Puzsér Háború dúl a Csillag Születik zsűritagjai között. Puzsér Róbert állítja, az ítésztársai félreértik a szerepüket, és egyáltalán nem értenek az értékeléshez. Véleménye szerint a tehetségkutatók mindenkori ítésze csak népszerűséget próbál hajhászni. „Nem kell belopnia magát a szereplők vagy a közönség szívébe, nem az a dolga, hogy a néző csókos szája legyen. (…) Az a zsűri feladata, hogy a tévénéző kifinomult, jó ízlése legyen (…) Én nem foglalkozhatom azzal, hogy a versenyző a kritikát a szívére veszi-e” – jelentette ki a nagyszájú ítész, akinek eddig már három állásába került a szókimondása. Hajós azonban más véleményen van, és nem foglalkozik Puzsér véleményével. „Nem keménykedni jöttem ide (…) Úgy érzem, a Csillag Születikben nem az a feladatom, hogy a baltás gyilkost alakítsam” – hangsúlyozta a zsűritag, akinek nem tetszik, hogy Puzsér sok esetben egyedüliként mond nemet egy-egy produkcióra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top