Sztárok

Légy magabiztos Nő, kívülről-belülről

Új szépségprogramot indít májusban a Dove, amely 5, mindenki számára megtehető lépésből áll. Hogyan lehet egyszerű praktikákkal szépnek, üdének, frissnek érezni magunkat? A Dove a természetes szépség elkötelezett híveként ezekre a kérdésekre ad választ: arra vállalkozott, hogy súgjon...

 Légy magabiztos Nő, kívülről-belülrőlMindannyian megérdemlünk egy kis kényeztetést. Tudjuk, hogy ha a külsőnket rendben tartjuk, az lelkünkre is hatással lesz, így a tisztálkodásra vagy a bőrápolásra nem tekinthetünk úgy, mint ha az csak egy egyszerű rutinművelet lenne. A Dove az 5 lépéses szépségprogrammal egyszerre figyel a testünk, valamint a lelkünk megújulására, jól tudván, hogy a kiegyensúlyozott élet kulcsa a harmónia. Hámori Gabriella színésznő és Dr. Pónyai Katinka bőrgyógyász hónapról hónapra nyújtanak majd segítő kezet, hogy mindennapjaink részéve tegyük azokat a lépéseket, amelyekkel jobban érezhetjük magunkat a bőrünkben.

„Katinkával arról beszélgettünk, hogy a megfelelő rendszeresség kialakítása az egyik legjobb dolog, amit saját magunkért megtehetünk. Az én szakmámban nehéz ezt elérni, hiszen sokszor éjszakákba nyúlnak az előadások, máskor korán kelek a próbák miatt. De mindenkinek meg kell találnia a magához illő rutint az olyan hétköznapinak tűnő teendőkben is, mint az arctisztítás vagy a bőrápolás. Ez segít nekem is, hogy kiegyensúlyozott legyek” – mesélte a gyönyörű színésznő.

 Légy magabiztos Nő, kívülről-belülről„Én is mindig ezt tanácsolom, a betegeimnek is. Az az öt lépés, amire az elkövetkezendő hónapok alatt koncentrálunk, abban segít, hogy könnyedén kényeztessük bőrünket, s ezzel önmagunkat is – teszi hozzá Dr. Pónyai Katinka. – Hiszen nem is gondolnánk, hogy milyen kiemelkedő szerepe van az arctisztításnak, a dezodorálásnak, a hajápolásnak, a testtisztításnak vagy a testápolásnak a belső nyugalom megteremtésében.”

Májustól Dr. Pónyai Katinka minden hónapban újabb és újabb, a jó közérzet eléréséhez fontos témáról fog beszélgetni Hámori Gabriellával, mindjárt elsőként az arcápolásról. Ez a lépés már csak azért is lényeges, mert arcunkat mutatjuk meg legtöbbször a külvilágnak, így tisztítására kiemelten érdemes odafigyelni.

 

 
 Légy magabiztos Nő, kívülről-belülről

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top