Sztárok

Elmenekült a kórházból az összevert VV Veronika

Egy nap után távozott a kórházból VV Veronika, aki azt állítja: csütörtökön délután megverte, rugdosta, fojtogatta őt Cristofel. Most retteg, hogy rátalál a férfi, ezért elmenekült a kórházból.

Továbbra is kórházban van az összevert VV VeronikaAz összevert Veronikát a Blikk találta meg a kórházban, a lányt agyrázkódás miatt tartották bent, ám egy nap után ő inkább távozott. A VV-s nem érti, miért esett neki Cristofel. „Azt hiszem, két énje van. Sejtettem, de soha nem ismertem be magamnak, hogy ez a fiú nem mindig az, akinek mutatja magát” – mondta a Blikknek Veronika, aki retteg volt fiújától, ezért fordult a rendőrséghez. „Feljelentést tettem Cristofel ellen. Bízom abban, hogy ők majd távol tartják tőlem.” Veronika attól is félt, hogy a fiú a kórházban keresi meg, éppen ezért egy nap után lelépett. „Inkább hazamegyek, ez a folyamatos zaklatás már elviselhetetlen” – mondta Veronika ezt már a Borsnak. 

Cristofel eközben persze minden lehetséges fórumon bocsánatot kér a lánytól, de továbbra is állítja, ő bizony csak pofozott, és lefejezte a plüssállatokat. „Veronikának sem kellene hazudoznia. Ha én valóban ököllel ütöttem volna, akkor tiszta lila folt lenne az arca. Megpofoztam, de nem vertem brutálisan össze.”

Pénteken először a Nők Lapja Cafénak szólaltak meg Veronika villabarátai. Eszter támogatásáról biztosította Veronikát, míg Péter elárulta, elsőként érkezett a fiatal lányhoz a kórházba, Attila pedig később ment. A Blikk szerint Veronika exe, Alekosz is meglátogatná a lányt, ha engedi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top