Sztárok

Nem hord alsónadrágot Fenyő Iván

A laza, szabad stílust követi az S. O. S. szerelem, valamint a Szabadság, szerelem című filmek sztárja. Fenyő Iván ugyanis egyáltalán nem hord fehérneműt. Mint mondja, nem bírja a kötöttséget, és inkább a természetességért rajong – írja a Bors.

Nem hord alsónadrágot Fenyő IvánÚj divatőrület ütötte fel a fejét a sztárvilágban, még pedig a „free balling” (magyarul: „szabad golyózás”). Egyre több híresség ugyanis nem hord alsónadrágot, mondván számukra kényelmesebb a fehérmenű-mentes viselet. Idehaza Gesztesi Károly, Varga Viktor és Herczeg Zoltán után Fenyő Ivánról is kiderült, hogy az alsógatyamentes életet részesíti előnybe. „Így kényelmes. Egyszerűen így érzem jól magam” – magyarázta döntését a napját jógázással indító filmszínész. Elmondása szerint ebben közrejátszhat a szabadságszerető természete, ugyanis nem bírja, ha le van kötve, ha be van fogva. „Szeretem a szabadságot, a szabad létet, a természetességet, a lazaságot” – hangoztatta a természetimádó, vitorlázásért rajongó színész, aki Nepált is megjárta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top