Sztárok

Így reagált Aniston Brad Pitt eljegyzésére

Brad Pitt exnejéhez is elért a hír, mely szerint a színész eljegyezte Angelina Jolie-t.

Így reagált Aniston Brad Pitt eljegyzéséreNem volt könnyű, de hét évvel azután, hogy Pitt elhagyta Anistont a vastag szájú Jolie miatt, a Jóbarátok sztárja végre megtalálta a boldogságot. Aniston már lassan egy éve a színész Justin Theroux barátnője, mégis mindenki azt akarja tudni, hogyan hatott rá a hír, mely szerint Pitt gyűrűt adott Jolie-nak.

Anistont ez már egyáltalán nem érdekli, komolyan nem. Jennifer nagyon boldog Justinnal, valószínűleg összeházasodnak. Már rég továbblépett Braden. Az emberek persze nem akarják elhinni, de ez az igazság” – nyilatkozta a színésznő egy barátja az E! Newsnak. 

Egy lehetséges esküvőről Aniston így beszélt: „Most végre nagyon boldog vagyok. Persze ha Justin és én nem házasodunk össze idén, akkor mindennek vége” – viccelődött Aniston egy interjúban. A pár már egy Sophie nevű kiskutyát is örökbe fogadott idén februárban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top