Sztárok

Palácsik: öngyilkossággal fenyegetett Damu

Volt barátnője szerint verte, rugdosta, tramplinak nevezte, és lekussolta őt a börtönbüntetésre ítélt színész. Szemtanúk azonban állítják, Palácsik verőembert akart felbérelni párja ellen.

Palácsik: öngyilkossággal fenyegetett DamuÚjabb részleteket árult el Palácsik Tímea azokról a megaláztatásokról, amelyet az elítélt, jelenleg pszichiátrián kezelt színész mellett elszenvedett a kétéves kapcsolatuk alatt – írja a Bors. „Kenegette a lábamat, miután megrugdosott. (…) Gyakran fenyegetett öngyilkossággal, ha elhagyom, máskor meg azt mondta, hogy trampli vagyok, nem kellek senkinek” – árulta el Tímea a Klubrádióban Jaksity Katának. Állítja, az is előfordult, hogy SMS-ben zsarolta, mondván, ha nem megy vissza hozzá, megöli őt a családjával együtt. „Volt, hogy sírt, és a földön csúszott, hogy béküljek ki” – emlékezett vissza a megerőszakolt exe. Sőt arról is beszámolt, hogy amikor pedig Damu agresszív volt, nem a nevén szólította, hanem azt mondta: „kuss”, amikor pedig Tímea visszaszólt neki, úgy felpofozta, hogy beverte a fejét az autó szélvédőjébe.

Damu is áldozat?

A Blikk értesülései szerint három éve azonban éppen Palácsik támadt Damura a nyílt utcán. Hat költöztető ugyanis azt állítja, hogy a nő ütötte, rugdosta és hisztérikusan szidta az elítélt színészt. Sőt egyiküket verőembernek akarta felbérelni Damu ellen, mert a tetovált férfiról azt hitte, hogy bűnöző. „A kocsmában mondtam meg Timinek, hogy szakítani akarok, erre nekem esett. Nem ez volt az egyetlen, amikor megvert” – emlékezett vissza a történtekre a begyógyszerezett színész.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top