Sztárok

Nem látogatja meg fia Damut a börtönben

Csütörtökön délben <a href=https://nlc.hu/sztarok/20120419/damut-bevittek-a-bortonbe > rendőrök elvitték a kórházból Damu Rolandot </a>, akinek így meg kellett kezdeni négy év hat hónapos börtönbüntetését. A család – köztük tizenhét éves fia – fel van háborodva, mert nem tudtak elbúcsúzni.

Nem látogatja meg fia Damut a börtönbenDamu Rolandnak az volt a terve, hogy az utolsó még szabad napjait együtt tölti kamasz fiával, Andorral – írja a Blikk. A fiunk nincs jól, megviselték a történtek” – mondta a napilapnak a gyerek anyja, Damu volt élettársa. A nő azt is elmesélte, hogy a pszichiátriára ő nem akarta beengedi a kamaszt, de megbeszélték Damuval, hogy az utolsó szabad kinti napját együtt tölti majd Andorral. „Azért beszéltük ezt meg, mert a gyerek nem fogja látogatni a rács mögött. Megegyeztünk, hogy megóvjuk ettől a traumától. Elvették a fiamtól, hogy elbúcsúzhasson az édesapjától, akit most négy és fél évig nem láthat” – mondta Damu gyermekének anyja a Blikknek.

Damut márciusban ítélték el négy év hat hónapra, amiért megerőszakolta és személyi szabadságában korlátozta volt élettársát, Palácsik Tímeát. A színész legkorábban három év múlva szabadulhat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top