Sztárok

Így intett be Szabó Zsófi Berkinek

Bármennyire is szeretné a média, nem békül Szabó Zsófi és Berki Krisztián, jelentette ki a Jóban Rosszban színésznője. De csak a szépre emlékeznek, például az egészséges önzésre.

Így intett be Szabó Zsófi BerkinekSzabó Zsófi állítja, soha nem békül ki egykori tetkós párjával. „Ennek a kapcsolatnak én vetettem véget, mert úgy éreztem, hogy nem egy úton járunk. Mielőtt erre rájöttem, a fellegekben jártunk, őrültségeket csináltunk együtt” – utalt Zsófi a közös a tetoválásra. A fiatal színésznő a mai napig vált üzeneteket Berki Krisztiánnal, de állítja, ennél több már soha nem lesz köztük. „Lezártuk ezt a kapcsolatot… Sokat tanultam tőle, elsősorban például azt, hogyan kell önzőnek lenni, és ezt most pozitív értelemben mondom” – nyilatkozta a Blikknek Szabó.

Zsófi azokra a pletykákra nem kívánt reagálni, melyek szerint Berki megcsalta őt, miközben a lány az estéit azzal töltötte, hogy a férfi diétájához főzte a rizst és a csirkét. „Az ember csak jót mondjon arról, akit valaha szeretett” – zárta le a témát Szabó.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top