Sztárok

Így szabadult meg a drogoktól Szabó Győző

Tíz évig használt mindenfajta kábítószert Szabó Győző. A színész most megjelenő Toxikoma című könyvében életének erről a részéről is ír.

Így szabadult meg a drogoktól Szabó GyőzőHogy mi hozta a változást Szabó Győző életébe? Éppen a Valami Amerika sikere. A film kedvéért vonult elvonóra, és szakított négy év gyötrelmes rabság után a heroinnal is – írja a Blikk. Szabó már tizenegy éve tiszta, hogy mégis miért most írta meg a könyvét, arról így nyilatkozott. „Egy idő után el kell engedni bizonyos dolgokat. A szakmában és a civil környezetemben is sokan tudták akkoriban, hogy drogozok, és persze sokan tudják, hogy már nem, és mióta nem. Úgy érzem, most mértem a végső csapást arra a világra, arra a »bohókás, bolondos« tíz évre. Nem diktáltam, magam állítottam össze a jegyzeteket, magam gépeltem be az egész történetet, és ahogy kijött belőlem, úgy érzem, magam is végleg megtisztultam” – mondta a Blikknek a színész.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top