Sztárok

Levetkőztették Sarka Katát

Lengén öltözötten pózolt a kétgyermekes anyuka. Hajdú Péter neje Kasza Tibor kamerája előtt dobta le a ruhát, a felvételek a Frizbi műsorvezetőjének is tetszenek – írja a Bors.

Levetkőztették Sarka KatátKét szülés után is tökéletes a korábban mellimplantátum-problémákkal küzdő Sarka Kata alakja – ezt bizonyítja az a fotósorozat, amelyet Kasza Tibor készített róla. A képek visszafogottan erotikusak, nem láttatnak sokat, de annál többet sejtetnek – jellemzi a bulvárlap. Az anorexiásnak tartott modellt elmondása szerint nem hozták zavarba a felvételek, mint mondja, ennél sokkal durvább fotók is születtek róla annak idején. „Szerettem volna, ha most is készül rólam egy jó képanyag, és tudtam, Tibire rábízhatom magam” – mondta el Sarka Kata, akiről férje folyamatosan szexi képeket tölt fel az internetre. A fotósa szerint a sorozat a jó ízlés határán belüli, nem szimpla aktképekről van szó, van bennük misztikum, ugyanakkor őszinteség is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top