Sztárok

Lebukott a Megasztár szerelmespárja

Radics Gigi és Burgess Benji között izzik a levegő, hiába is tagadják, hogy szó sincs köztük szerelemről. A lopott pillantások és ölelgetések azonban leleplezik őket – írja a Bors.
Fotó: Radics Gigi hivatalos facebook-oldala

Forrás: Radics Gigi hivatalos

Facebook-oldala

Radics Gigi és Burgess Benjamin le sem tagadhatja, hogy több van köztük szimpla barátságnál. A minap egy sajtótájékoztatón a Megasztár két legfiatalabb döntősének mozdulatai elárulták, hogy fülig szerelmesek egymásba. Az esemény alatt szinte el sem mozdultak egymás mellől, többször lopott pillantásokat váltottak, valamint szorosan megölelték egymást, amikor azt hitték, senki sem látja őket. Abban azonban mindketten egyetértenek, hogy többet akarnak, mint ahol most tartanak. „Nem fogom azt mondani, hogy nem lesz ennél több köztük a későbbiekben” – nyilatkozta Radics Gigi, akire nagy valószínűséggel külföldi karrier vár. Míg Benji – akinek eddig 11 barátnője volt – hasonló véleményen van: „Valami alakulgat közöttünk, ha lezajlik ez az egész verseny, onnantól Gigitől függ minden, mert nekem ő nagyon tetszik.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top