Sztárok

Gwyneth Paltrow súlyos depresszióval harcol

Gwyneth Paltrow bevallotta: második gyermeke születése után súlyos depresszió kerítette hatalmába. A színésznő úgy érezte magát, mint egy zombi, senkivel sem tartotta a kapcsolatot. A bajra végül férje, Chris Martin világított rá.

Gwyneth Paltrow súlyos depresszióval küzdöttGwyneth Paltrow sokáig nem értette, miért nem tud ugyanolyan kapcsolatot kialakítani fiával, mint kislányával. Szülés utáni depressziójára férje, Chris Martin hívta fel a figyelmét. „Senkivel sem tudtam kapcsolatot kialakítani, úgy éltem, mint egy zombi. Fogalmam sem volt, mi a bajom, nem tudtam rájönni.  Végül a férjem szólt, hogy valami nincs rendben, és szerinte szülés utáni depresszióm van. Először nem akartam elhinni!” – mondta Paltrow egy tévéfelvételen. A Daily Mail információi szerint Paltrow először hibásnak érezte magát, majd ráébredt: nagyon sok anya átesik ezen a problémán. A kétgyermekes anyukának így sikerült megküzdenie a bajjal. Ráadásul a színésznő életében nem ez volt az első betegség, amivel meg kellett küzdenie, korábban csontritkulásáról számolt be.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top