Sztárok

Bochkor Gábor perverz álma

Bochkor Gábor élő adásban vallott szexuális töltetű álmáról. A Megasztár zsűritagja Angela Merkellel, a német kancellárral bújt ágyba fantáziájában.

Bochkor Gábort a legtöbben macsó férfinek tartják, pedig nemrég ő maga mondta el, hogy őt teljesen kielégíti családja és az apaszerep. Ám nem álmában! A műsorvezető társainak pironkodva vallotta be, hogy hét elején Angela Merkelről álmodott – ők pedig nem voltak restek mindezt élő adásban kikotyogni! „A kerthelyiségben ültünk, amikor Bochi megtörte a csendet, és azt mondta: képzeljétek, álmomban megcsináltam Angela Merkelt. Persze utána próbált szépíteni, és azt mondta, hogy a teste nem az volt” – nevetgélt Voga a mikrofon mögött. A németek kancellárja már majdnem 60 éves, és túl szépnek sem mondható, így nem csoda, hogy Bochkor próbálta elterelni a szót. Kínjában még azt is elárulta, hogy nem teljesült be az aktus álmában. Egy biztos: Várkonyi Andreának nincs mitől tartania.

 

 
Bochkor Gábor perverz álma
Bochkor Gábor perverz álma

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top