Sztárok

Milliókat ajánlottak Stohl lányának

Egy modellügynökség figyeli Stohl lányát, mivel szerintük Lucának a kifutón lenne a helye. A színész nem ájult el rögtön a lányának tett ajánlattól, azt kérte, először vele egyeztessenek.
Nagyobbik lány, Luca a kép szélén
A nagyobbik lány, Luca a kép szélén

Külföldi karrier és milliós ajánlatok is várhatnak Stohl András lányára, Lucára, akire édesapja tárgyalásának idején figyelt fel egy modellügynökség. „Lucát már egy ideje figyeljük. Akkor vettük észre, amikor az édesapja körül kialakultak a problémák, és ő is a címlapokra került. Sokat beszélgettünk már Lucáról a kollégáimmal, mindannyian azt gondoljuk, hogy sikeres lehetne a külföldi kifutókon, mert mindene megvan hozzá. Itthon túl kicsi a piac, nem tudná sokra vinni, mert nem is lehet. Beutazhatná az egész világot, szerintem a legnagyobb cégek versenyeznének érte! Magyarországon csak zsebpénzt lehet keresni, és kitörésre sincs lehetőség. Eleinte biztosan nehéz lenne neki, hogy megtanulja a szakmát, hogy belerázódjon a castingok világába és megszokja a fényképezőgépeket, de ha kitartó, akkor egy fotózásért akár milliós összeget is kaphat!” – mondta Svincsók László, a Cosmodels modellügynökség tulajdonosa a Blikknek. A férfi szerint ráadásul a nemrég szabadult Stohl hároméves kislánya, Franciska is nyugodtan elmehetne gyermekmodellnek. A színész az ajánlatra határozottan kijelentette: először őt hívják, mert szeretné megnézni a céget.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top