Sztárok

Katasztrófa lett a TV2 sztárjának nászútja

Egy hónapja jött haza Csenge és férje, Péter – az ÖsszeEsküvők győztes párja – a thaiföldi álomnászútról. A friss arát azóta is súlyos fájdalmak kínozzák.

Katasztrófa lett a Tv2 sztárjának nászútjaMiután hazatértek a nászútról, Csenge megbetegedett. „Másnap, hogy megjöttünk, pokoli gyengének éreztem magam – meséli a fiatalasszony. – Egész nap csak aludtam, de azt hittem, hogy mindennek a fáradtság, az időeltolódás, az éghajlatváltozás az oka. Thaiföldön 40 fok volt, itthon meg még szinte tombolt a tél, mínusz 10 fokot mutatott a hőmérő. Gondoltam, kialszom magam, aztán kutya bajom sem lesz. De nem. Másnap, ébredéskor már magas lázam volt.”

Csenge napok alatt csúnyán lefogyott, 40 fokos láza volt minden nap, majd férje és apja nem vártak tovább, bevitték a kórházba. Csenge már kicsit jobban van, az orvos szerint az immunrendszerét kell erősíteni. „Azonban még mindig nem alhatunk nyugodtan, várjuk a folyamatban lévő vizsgálatok eredményeit…”mondta Péter.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top