Sztárok

Végrehajtás fenyegette Claudiát

Céges autóval kapcsolatos szabálytalanság miatt büntették a Megasztár háziasszonyának a bt.-jét. Tizenkét év alatt most először volt gond a cégével, amelyben a barátnője az üzlettársa – írja a Blikk.

Végrehajtás fenyegette ClaudiátVégrehajtás fenyegette Liptai Claudia egyik cégét alig néhány tízezer forintos tartozás miatt. A bulvárlap birtokába került cégkivonatokból kiderül, a műsorvezető neve egy kft.-ben és egy bt.-ben is szerepel. Az előbbi évek óta mínuszban van, míg az utóbbi nyereséges. A bt.-ben a barátnője az üzlettársa, aki csak 2009-ben lépett be a 12 éve működő cégbe. A Blikk úgy tudja, hogy Claudiát – akit nemrégen megloptak – 5 hónappal ezelőtt értesítették a végrehajtásról, és az ügye nyitva van. A Megasztár „csípős nyelvű” háziasszonya szerint már rendeződött az ügye. „Társtulajdonos vagyok ebben a cégben, amelynek valóban van egy szabálysértési ügye. Ennek a rendezése már befejeződött” – jelentette ki a műsorvezetőnő, aki számára immár véget ért a munkahelyi szerelem. Mint a bulvárlap megtudta, a végrehajtó már kezdeményezte a végrehajtás törlését.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top