Sztárok

Majkával erősít a Megasztár

Duetthét lesz a Megasztárban pénteken este, ráadásul világbékére törekvő bikinis szépségkirálynő-jelöltek is ellepik majd a színpadot!

Majkával erősít a MegasztárA Megasztár nyolcadik döntőjében a szóló dalok mellett sztárduettekkel is színpadra állnak a még versenyben lévő énekesek. Szakos Andrea Szekeres Adriennel, Talán Attila a Hooligans frontemberével, Csipával, Burgess Benji a Megasztár 4 döntősével, Hiennel énekel. Farkas-Jenser Balázs az ózdi fenegyereket, Majkát kapta partneréül, míg Radics Gigi Dolhai Attilával lép a közönség elé. Érdekesség, hogy Dolhai 2011-ben még az X-Faktorban énekelt duettet Muri Enikővel.

Nem ez lesz az egyetlen érdekesség a ma esti Megasztárban. A TV2 közleménye szerint az esti adásban több énekes is köszönti majd az édesanyját a közelgő anyák napja alkalmából.

Akik pedig bikinis nőket stírölnének, de a barátnőjük nem engedi őket elkapcsolni a tehetségkutatóról, azoknak sincs okuk az aggodalomra. Burgess Benji előadása alatt ugyanis A Szépségkirálynő 21 legszebb lánya ringatja majd a csípőjét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top