Sztárok

15 kilót fogyott házassága alatt Kate Middleton – fotók

Újra Katalin hercegnő súlya a téma Angliában. Vilmos herceg neje ugyanis, amióta bekerült a királyi családba, legalább 15 kilóval nyom kevesebbet. Elképesztő fotók!

„Ha jönne egy erősebb szél, messzire fújná” – így vélekednek Kate Middletonról. Na és persze azt is sokan tudni vélik, hogy a hercegnő kóros soványsága miatt képtelen teherbe esni. Idén márciusban már arról szóltak a hírek, hogy Vilmos herceg hitvese mindössze 42 kiló! Akkor az angol Star magazin megkongatta a vészharangokat, mondván: Diana hercegnő is bulimiás lett, miután bekerült a királyi családba, és azért lett annyira vékony.
Nem tudjuk, mi zajlik a háttérben, hiszen mi mindig csak a mosolygós, férjét támogató, talpraesett, boldog Katalint látjuk a fotókon, így elképzelni sem lehet, hogy miért fogyott ilyen sokat. De a fogyást nem lehet letagadni! A képek magukért beszélnek. Amikor még Katalin „csak” együtt járt Vilmossal, saját lakásában élt, és ő irányította a saját életét, nem túlzás azt mondani, hogy egészséges kinézete volt. Mindenki döntse el maga, hogy mi történt…

 
Ilyen volt
Ilyen volt…
 
Ilyen lett
…ilyen lett

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top