Sztárok

Eldurvult a vita VV Cristofel és az RTL Klub között

Felszólító levelet kapott a tévécsatornától a valóságshow-hős, akitől több millió forintot követelnek. A kubai macsó nem izgatja magát a történteken, még ügyvédje sincs – írja a Bors.

Eldurvult a vita VV Cristofel és RTL Klub közöttVV Cristofel szerződést szegett, mivel a TV2–n Hajdú Péternek nyilatkozott arról, hogyan verte meg Veronikát. Az RTL Klub súlyos jogi lépéseket tett ellene, már a felszólítást is kézhez kapta az egykori villalakó. „Édesanyám nyitott ajtót a postásnak. Mivel nekem címezték, át sem vehette, ezért megmondta a kézbesítőnek, vigye vissza oda, ahonnan jött” – mondta el Cristofel, aki félvállról veszi a történteket. Karrierje beindítása jobban izgatja, mint a több milliós kártérítés. „A zeneipar felé veszem az irányt. Júniusban már van is egy lekötött bulim Szlovákiában. Be fogok futni, ez biztos!” – jelentette ki a Veronikával időközben békülni akaró exvillalakó. Mint a tévécsatornánál elmondták, az RTL Klub mindenképpen érvényesíteni kívánja a szerződésében foglaltakat, azaz Cristofel nem ússza meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top